Daniel Estulin: Catalunya té suports molt poderosos

Daniel Estulin

Daniel Estulin, escriptor i ex agent dels serveis secrets russos, assegura al Versió RAC1 que el govern català té el suport de grups de poder molt poderosos, i deixa entendre que Puigdemont s’ha assegurat ja tots aquest aliats.

Estulin diu el govern de Madrid ha demostrat que no és apte per governar perquè tot això ho haurien d’haver previst, i posa com exemple el discurs de l’ambaixador espanyol a la premsa nord-americana que demostra que Espanya no viu en el segle XXI. Com pot ser que un ambaixador espanyol no parli un anglès decent es pregunta. Ells i els mitjans espanyols queden retratats al dir una cosa mentre la resta del món veu una cosa totalment diferent a les xarxes socials.

El món es va quedar amb la imatge dels catalans, gent gran i joves amb les mans alçades, rebent cops d’una policia amb cara d’odi. Ni en somnis el govern català podria haver somniat això assegura Estulin

Per Estulin quant tens un milió de persones cridant llibertat no ho pots aturar, i l’exèrcit no dispararà perquè el que no volen es una revolució a Europa. I és impossible que això torni enrere, i Europa haurà d’acceptar una Catalunya independent.

Diu que Espanya no pinta res enlloc, és un país de tercer món. Les seves accions són les d’un estat en descomposició. A nivell de govern central han perdut el control de la situació. Els ha passat per damunt.

Quins aliats tindria Catalunya?

Estulin diu que els que surten al carrer demostren ser un poble admirable i cívic, però que algú està protegint a Catalunya. Puigdemont no és un visionari, això és una jugada mestra feta per una elit, no sé quina, encara. Estulin apunta a grups de poder, no el club Bildeberg diu. Es  veu la mà dels que ho estan fent en la forma en que s’ha desenvolupat tot com en altres revolucions. Primeres files amb vells, joves, malalts, perquè si els colpegen això ho veu tot el món. Apunta a la CIA i Georges Soros que ha finançat algunes organitzacions sobiranistes.

Per ell Israel és un element important, una part del diner vell de Catalunya està en mans de jueus, també Rússia, i Xina amb el seu nou camí de seda. Afirma que el concepte d’estat nació està mort perquè l’elit dominant necessita regions econòmiques perquè puguin sobreviure, i una Catalunya independent formaria part d’un d’aquests blocs

No vull dir qui sigui una conspiració, diu Estulin, perquè el poble no entén d’això, però els organitzadors entenen molt bé com funciona, molt millor que els mitjans espanyols, el govern o el rei d’Espanya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s