Un 57,2% dels catalans estan totalment o bastant a favor de la independència

CEO febrer 2016

Segons la darrera enquesta del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) publicada avui divendres un 57,2% dels catalans afirmen estar “totalment a favor o bastant a favor de la independència, mentre que un 32% dels ciutadans estan bastant o totalment en contra.

A la pregunta: “Pensant sobre la independència de Catalunya, vostè està totalment a favor, bastant a favor, bastant en contra o totalment en contra?, els que estan totalment a favor representen un 33,1% dels enquestats i els bastant a favor un 24,1%. Els totalment contraris són un 21,9% i els que estan bastant en contra són el 10,1%. Un 6,6% no ho sap i un 4,4% no contesta.

El sondatge s’ha realitzat amb 1050 enquestes telefòniques, distribuïdes proporcionalment en funció de la població de les diferents demarcacions:  783 a Barcelona,98  Girona 98, 60 a Lleida i 109 a Tarragona. L’enquesta es va realitzar entre el 20 d’octubre i el 5 de novembre de 2015.

Destaca que un 75,4% està molt o bastant interessat en relació al debat sobre la independència de Catalunya, i un 79,4% diu estar molt o bastant informat sobre el debat al voltant de la independència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s